Untitled

Nyisson számlát most, és csatlakozzon a Díjcsökkentő Családi Csomaghoz a 15 000 Ft-os jóváírásért*!
Az FHB Díjcsökkentő Családi Csomag keretében kedvezményes szolgáltatásokat kínálunk Önnek és a Kedvezményprogramba bevont családtagjainak:

  • 50% kedvezmény a havi számlavezetési díjból1
  • Családon belül az FHB NetB@nkban megadott megbízásnál a családi körbe bevont számlák közötti átutalás díja 0 Ft2

Ha 2016. február 01. napja és 2016. március 31. napja között bankszámlát nyit, csatlakozik a Díjcsökkentő Családi Csomaghoz, és hozzá Mastercard vagy Maestro típusú bankkártyát igényel akár 15 000 Ft-os jóváírást* is kaphat!

Tudjon meg többet a Díjcsökkentő Családi Csomagról

A kedvezményes szolgáltatásokat igénybe vehetik családja tagjai, ha

  • legalább ketten írásban nyilatkoznak családi összetartozásukról, és
  • a nyilatkozattevők már rendelkeznek az FHB Banknál vezetett Bankszámlákkal, vagy
  • a nyilatkozattétellel egyidejűleg az FHB Banknál bankszámla szerződést kötnek.

Számlaválasztó kalkulátorunkkal kiválaszthatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő bankszámlát!

Számlacsomagot választok

Nyisson számlát néhány személyes adata megadásával gyorsan, kényelmesen, az interneten keresztül!

Számlát nyitok online

További információkért töltse ki adatlapunkat, munkatárunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Untitled

Kérdése van?
Munkatársaink felveszik
Önnel a kapcsolatot!

Név *
E-mail cím *
Telefonszám *

Pl.: +36201234567

Adatkezelési tájékoztató
* Kötelező mező
 
Untitled

A tájékoztatás nem teljes körű. A részleteket és a további feltételeket a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételei, az FHB Kedvezményprogramok Hirdetmény, a Lakossági Bankszámla Hirdetmény és az Üzletszabályzat tartalmazzák. A kedvezményprogram 2016.02.01. napjától 2016.03.31. napjáig tart.

1 Az FHB Aktív és FHB Prémium számlák esetén 2014. június 16. napjától érvényes a kedvezmény (ezen bankszámlák esetén a kedvezmény, a mindenkori hirdetményben foglalt feltétel teljesítése esetén fizetendő számlavezetési díjra érvényes).

2 Havi első 2 tranzakció esetén. A kedvezmény 2015. április 01. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2016. március 31. napjáig érvényes. A Díjcsökkentő Családi Csomag”- keretébe bevont bankszámlák között végrehajtott tranzakciók után, a vonatkozó Hirdetményben feltüntetett „alapdíjat kiegészítő további díj” nem kerül felszámításra.

* A Bank a visszatérítést azon Ügyfelek részére nyújtja, akik 2015. október 01. napját megelőzően lakossági forint (FHB Alap, Aktív, Nyugdíjas, Hello, Lakossági Prémium, Közszféra, Flotta Kedvezmény, Flotta Prémium, Kapcsolatok,, ATM Plusz, Bónusz Standard, Classic, Optimum, Prémium, Standard) vagy lakossági deviza bankszámlát (FHB Globál) nyitottak vagy a Kedvezményprogram ideje alatt lakossági forint (FHB Alap, Aktív, Nyugdíjas, Hello, Lakossági Prémium, Közszféra, Flotta Kedvezmény, Flotta Prémium), vagy lakossági deviza bankszámlát (FHB Globál) nyitnak, a számlát bevonják a Díjcsökkentő családi kedvezményprogramba és hozzá MasterCard vagy Maestro típusú bankkártyát igényelnek, és a kedvezményprogram ideje alatt igényelt MasterCard vagy Maestro kártyájukkal igénylést követő hónapban, bármely arra alkalmas elfogadóhelyen összesen legalább 30 000 Ft értékben végrehajtott és könyvelt sikeres vásárlást hajtanak végre. A vásárlás és annak tényleges terhelése időben eltérhet egymástól. Az akciós jóváírásra a 2016. február hónapban és 2016. március hónapban a feltételeket elsőként teljesítő 250-250 Ügyfél jogosult.

Az FHB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek, feltételek: www.garanciakozosseg.hu. A Garanciaközösség által biztosított védelem a 2015. szeptember 23. után nyitott számlákra terjed ki.