Untitled

Kezdeményezzen számlanyitást most, kényelmesen, gyorsan, sorban állás nélkül és csatlakozzon a Díjcsökkentő Családi Csomaghoz!
Az FHB Díjcsökkentő Családi Csomag keretében kedvezményes szolgáltatásokat kínálunk Önnek és a Kedvezményprogramba bevont családtagjainak:

  • 50% kedvezmény a havi számlavezetési díjból1
  • Családon belül az FHB NetB@nkban megadott megbízásnál a családi körbe bevont számlák közötti havi első 2 tranzakció esetén az átutalás díja 0 Ft2
Tudjon meg többet a Díjcsökkentő Családi Csomagról

A kedvezményes szolgáltatásokat igénybe vehetik családja tagjai, ha

  • legalább ketten írásban nyilatkoznak családi összetartozásukról, és
  • a nyilatkozattevők már rendelkeznek az FHB Banknál vezetett Bankszámlákkal, vagy
  • a nyilatkozattétellel egyidejűleg az FHB Banknál bankszámlaszerződést kötnek.

Számlaválasztó kalkulátorunkkal kiválaszthatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő bankszámlát!

Számlacsomagot választok

Kezdeményezze a számlanyitást néhány személyes adata megadásával gyorsan, kényelmesen, az interneten keresztül!

További információkért töltse ki adatlapunkat, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Bankot váltok

Váltson Bankot egyszerűen, gyorsan és rugalmasan, mi segítünk benne!

Untitled

Foglaljon időpontot fiókunkba!
Adja meg adatait és munkatársunk felkeresi időpont egyeztetés céljából.

Név *
E-mail cím *
Telefonszám *

Pl.: +36201234567

Adatkezelési tájékoztató
* Kötelező mező
 
Untitled

A tájékoztatás nem teljes körű. A részleteket és a további feltételeket a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételei, az FHB Kedvezményprogramok Hirdetmény, a Lakossági Bankszámla Hirdetmény és az Üzletszabályzat tartalmazzák. A kedvezményprogram 2017. április 03. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2017. szeptember 30-g tart.

1 Az FHB Aktív és FHB Prémium számlák esetén 2014. június 16. napjától érvényes a kedvezmény (ezen bankszámlák esetén a kedvezmény, a mindenkori hirdetményben foglalt feltétel teljesítése esetén fizetendő számlavezetési díjra érvényes).

2 A tranzakciók díját a Bank a tranzakció teljesítésekor a bankszámlán megterheli. A díjmentes tranzakciók díja az adott hó végi elszámoláskor a bankszámlán utólagosan jóváírásra kerül. A kedvezmény 2017. április 03. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2017. szeptember 30-g érvényes. A Díjcsökkentő Családi Csomag”- keretébe bevont bankszámlák között végrehajtott tranzakciók után, a vonatkozó Hirdetményben feltüntetett „alapdíjat kiegészítő további díj” nem kerül felszámításra.

Az FHB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek, feltételek:www.garanciakozosseg.hu.